Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/seanbean/public_html/press/DbSql.inc.php on line 11
Sean Bean Online Press Archive • All the Bean news and press articles


Carice van Houten gaat volgens de Britse krant de Daily Mail een rol spelen in de Middeleeuwse horrorthriller Black Death. Het grappig is dat haar landgenote Famke Janssen sinds begin dit jaar al met deze film werd geassocieerd. Maar ik kan nog nergens vinden of Carice nu Famke vervangt (die op haar beurt al Britse actrice Lena Heady verving) of dat Carice en Famke samen in Black Death te bewonderen zijn. Ik heb al wel een mailtje naar de filmmaatschappij gestuurd, maar heb nog geen antwoord gekregen.

De hoofdrol in de film is iig voor Sean Bean, die in de film de rol speelt van een stoere ridder die samen met monnik Osmund (Eddie Redmayne) in het Middeleeuwse Engeland dat geteisterd wordt door de Pest, op zoek gaat naar een necromancer die de doden weer tot leven kan wekken. Deze necromancer blijkt de hele knappe vrouw Langiva te zijn (Famke of Carice?), die de mannen het hoofd letterlijk op hol brengt. In de film zit ook nog een andere vrouw waar Osmund verliefd op is, dus dat zou ook nog Carice kunnen zijn. Ik wacht nog ff de reply van de producenten af op een bevestiging.

De opnames voor Black Death, die wordt geregisseerd door Christopher ‘Creep‘ Smith, beginnen iig 20 april in Duitsland.

17 april 2009
Hollywoodblog.nl